avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT ADMINISTRARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT ADMINISTRARE

Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul unitatii,sau numai dupa ocuparea postului prin concurs?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RSB , utilizator 12:09, 20 Martie 2012
Domnule RBS, va rog respectuos daca nu cunoasteti prevederile legale nu credeti nimic. pentru ca vorbiti fara temei. Contractul individual de munca ca doctor e suspendat de drept(legea 95/2006), iar exercitarea atributiilor ca director medical se face pe baza mandatului dat de primar! Multumesc de intelegere, iar inainte sa credeti ceva va solicit sa studiati legea 95 /2006 si toata legislatia specifica sectorului sanitar.


Art.183 din Legea nr.95/2006
(6) Contractul individual de munca sau al persoanelor angajate in unitatile sanitare publice care ocupa functii de conducere specifice comitetului director se suspenda de drept pe perioada exercitarii mandatului
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Dorel Dulau, Consilier juridic
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare functie de conducere dana manea dana manea As dori sa stiu daca potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in cazul in care sunt medic sef de sectie, pot ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Contract de management la spital cornel voiculescu cornel voiculescu Un pensionar are un contract de muncă pe perioada determinată. Această persoană poate ocupa funcția de manager interimar la un spital ? (vezi toată discuția)
Contract de management la spitale lorydeny lorydeny Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada interimatului de manager la spitale se incheie contract de management in care sa mentionez \\" ... (vezi toată discuția)