avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs admis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs admis

buna ziua, am avut un recurs la curtea de apel pe litigii de munca unde se admite recursul,se caseaza sentinta cu trimitere pentru rejudecare la instanta de fond.Intreb ,hotararea care se va pronunta in instanta de fond mai poate fi atacata cu recurs , daca intimata poate veni cu alte probe sau poate depune probe daca in apel nua depus?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 20 Martie 2012
Hotararea data in fond dupa casarea cu rejudecare se poate ataca cu recurs.
De asemenea in rejudecarea cauzei in fond se pot administra si alte probe.
Da, hotararea instantei de fond poate fi atacata cu recurs dupa rejudecare..... In caz de casare, hotararile instantei de recurs asupra problemelor de drept dezlegate, precum si asupra necesitatii administrarii unor probe sunt obligatorii pentru judecatorii fondului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive noi la rejudecare adinutza.2008 adinutza.2008 Pot invoca inaintea instantei si alte motive pentru admiterea actiunii, avand in vedere ca acum dosarul se afla in stadiul de rejudecare ? Imi dau seama ca nu ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)
Dosar de munci - rejudecare suciu_diana suciu_diana Buna seara, poate aceasta intrebare era mai potrivit sa o adresez pe forumul avocatilor, dar incerc si aici. Sper sa poate sa imi furnizeze cineva o ... (vezi toată discuția)