buna ziua, sunt angajata unei primarii in calitate de asistent medical comunitar.am absolvit postliceala sanitara in 2008 si tot de atunci sunt si angajata pe acest post.am stat in cresterea copilului timp de 2 ani si la intoarcere am salariul minim pe economie adica 700 brut si net 530, e normal???
In 1 ianuarie 2010,la salariul de 750 lei trebuia adaogata si valoarea lunara a primei de stabilitate primita in 2009. Prima de stabilitate se acorda trimestrial si valoarea era echivalenta cu salariul minim din grila pt. fc.de asistent,iar valoarea lunara rezulta din multiplicarea sal. minim cu 4si impartirea la 12 luni.
Interesati-va la resurse umane despre acest aspect.
eu am intrat in concediu prenatal in 22 noiembrie 2009, pe 5 februarie 2010 am nascut si am intrat in concediu postnatal si de pe 1 aprilie 2010 am intrat in ccc.mai beneficiez??pentru ca daca ma duc la cel de la resurse sa ma duc informata ca el nu stie mai nimic, nu citeste legi si te abureste cu legi care nu au nici cea mai mica legatura, de multe ori am notat si am intrat pe net sa vad ce spune legea si nu avea nici o legatura.multumesc din nou ca ma ajutati
Intrebati la resurse umane de ce prima de stabilitate acordata in iunie 2009(in decembrie erati deja in maternitate si nu ati mai primit),in cf. cu HG nr. 578/2008,,nu v-a fost inclusa la 1 ianuarie 2010 in salariul de baza,prin aplicarea Legii330/2009.
la noi in primarie nu s-a primit niciodata prima de stabilitate, ce sa mai ma interesez k orice as face tot salariul ala ramane, asa mi-a zis cel de la resurse umane.multumesc frumos inca odata
In 2009 erati incadrata a Primariei in calitate de asistent comunitar,insa banii pt. salarii proveneau de la Ministerul Sanatatii,prin DSP,pt. ca erati platita dintr-un program national de sanatate,iar prima de stabilitate era acordata nu de primarii,ci de la minister,fiind asmilata personalului sanitar.Asa incat nu aveti ce sa pierdeti daca va interesati,caci daca va era inclusa si valoarea primei in 2010,cum ar fi fost normal,acum salariul era peste nivelul de 700 lei...
Salarizarea in 2012
ElinaM
iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare
logofatu
Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)