avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... te poate da afara dupa indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

te poate da afara dupa indemnizatie

Buna in data de 23.martie.2012 mi se termina concediul de crestere a copilului si am sunat la firma si mii sa spus sa fac o cerere de reangajare si ma angajeaza pe o perioada de 20 de zile dupa care ma trimite in somaj... este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 21 Martie 2012
Da, este posibil daca ati intrat in CCC sub incidenta OUG nr.148/2005 ... in acest caz, la revenirea din CCC vi se va inmana instiintarea de preaviz , dupa care decizia de concediere la terminarea preavizului insotita de actele necesare pentru a va inscrie la somaj....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc in somaj simionescuirina simionescuirina Am fost anuntata ca firma nu mai are post liber pentru intoarcerea mea la serviciu, mentionez ca sant in CCC pana la 1 aug 2012, sant obligati sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)
Preaviz AGOPIAN AGOPIAN Buna ziua, Va rog, am o intrebare legata de preaviz.Sunt in concediu de crestere copil(legea veche 2 ani) si mi-am manifestat dorinta de a reveni la serviciu ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu ingrijire copil Dnvs Dnvs Buna ziua Am nascut in august 2010 si am beneficiat de concediul de ingrijire copil de doi ani, urmand a ma intoarce la serviciu in ziua urmatoare ... (vezi toată discuția)