avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntare la judecata actiunii de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntare la judecata actiunii de divort

pe data de 13 martie , aveam primul termen la divort, parata a depus cerere reconventionala prin mandatarea unui avocat ea fiind plecata in grecia, n-i s-a dat amanare pana pe 10 aprilie deoarece de la cererea reconventionala lipsea imputernicirea speciala in original, ea fiind trimisa avocatei paratei prin fax, daca la urmatorol termen doresc sa-mi retrag cerea de divort ce consecinte poate avea si cum pot solicita acest lucru???? se anuleaza cerea in cazul in care nu ma prezint ????( urm termen este pe 10 aprilie) UN RASP URGENT. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters236742 , utilizator 21:44, 21 Martie 2012
multumesc mult pt timpul acordat , si pt raspunsuri , sincere salutari si o seara deosebita in continuare, .Cu stima si respect va salut.
O seara buna si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura în caz de divorț TEODOR77 TEODOR77 Buna ziua! As vrea sa va întreb dacă e obligatoriu sa fac o procura pentru ca avocatul sa ma reprezinte în procesul de divort, eu fiind parâtul, sau e ... (vezi toată discuția)
Procura divort VALENTINA3 VALENTINA3 Buna ziua tuturor !!!!!!As avea o intrebare ... Procura speciala data de reclamant unui avocat pentru a-l reprezenta intr-un proces de divort, pentru motiv ... (vezi toată discuția)
un avocat,poate reprezenta o persoana plecata instrainatate,intr-un proces de divort? mihai251979 mihai251979 Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)