avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit rectificativa decl 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

rectificativa decl 101

Buna ziua
Am urmatoarea problema: am o sociatate care in momentul in care am scos de la adm fin fisa sintetica am descoperit ca are de plata o suma care a fost declarata gresit in 101 aferenta anului 2006.Din greseala contabila a trecut cu un rand mai jos suma pe care clientul o platit-o in cursul anului 2006 astfel aceasta suma s-a transformat in suma de plata la care pana acum s-au strans dobanzi si penalitati.
Exista decl rectificativa la acesta 101 si care este?
Am posibilitatea sa ajut acest client care in acest caz este bun de plata dar nevinovat ?

:sorry:
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 20:01, 19 Decembrie 2008
Multumesc, la fel! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la declaratia 100 catar catar Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema la decembrie 2006 am declarat impozitul pe profit aferent trimestrului IV si in declaratia 100 si in 101,impozitul a ... (vezi toată discuția)
O mana de ajutor Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Apelez la dv., pentru ca, firma neavand activitate, nu mi-am permis un contabil. In perioada functionarii impozitului minim, (sase trimestre), fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit profit Mariralu Mariralu Buna ziua, Am o nelamurire sau doua .. :) 1. in 2011 am platit si declarat la stat o suma incorecta, am descoperit acum ca am uitat sa tin cont ... (vezi toată discuția)