themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

kdoina2007 
	    	Utilizator

kdoina2007 
	    	Utilizator	    

kdoina2007, utilizator
 kdoina2007, utilizator 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

kdoina2007 
	    	Utilizator

kdoina2007 
	    	Utilizator	    

plummy 
	    	Utilizator

plummy 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dodorel62	                   

Buna seara. In urma unui partaj , mie mi-a revenit casa , iar fostei sotii am sa-i platesc sulta , dosarul fiind la un executor judecatoresc dus de fosta ... (vezi toată discuția)
	                    dodorel62	                   

Buna seara. In urma unui partaj , mie mi-a revenit casa , iar fostei sotii am sa-i platesc sulta , dosarul fiind la un executor judecatoresc dus de fosta ... (vezi toată discuția)

andreea5419	                   

Cel care a obtinut un imobil in urma partajului,poate fi considerat proprietar de drept al acestuia,pana nu achita sulta stabilita de instanta?As vrea si o ... (vezi toată discuția)
	                    andreea5419	                   

Cel care a obtinut un imobil in urma partajului,poate fi considerat proprietar de drept al acestuia,pana nu achita sulta stabilita de instanta?As vrea si o ... (vezi toată discuția)

olive_ro	                   

Buna,
Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)
	                    olive_ro	                   

Buna,
Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)