avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... se poate incheia un astfel de contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

se poate incheia un astfel de contract?

Buna ziua. Poate fi incheiat un contract de comodat intre o societate comerciala si o persoana fizica, prin care persoana fizica ii inchiriaza o casa societatii, cu conditia ca aceasta sa asigure intretinerea acesteia si sa plateasca utilitatile, dar nu plateste chirie? Ar trebui inregistrat la finante in acest caz? Mentionez ca nu se va infiinta punct de lucru in imobil, acesta urmand a fi folosit cu scopul de a caza delegatii ce vin la societatea comerciala.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ciprian_ntz , utilizator 13:00, 22 Martie 2012
Buna ziua,
Din ce cunosc, se poate incheia un astfel de contract cu valoare 0, trebuie inregistrat, insa stiu ca ar fi ceva probleme cu privire la deducerea cheltuielilor daca nu il declarati si inregistrazati ca un punct de lucru, depozit, etc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cret georgeta cret georgeta Buna ziua, As dori, un sfat la urmatoarea problema. Sunt P.F.A. si am incheiat un contract de comodat intre o persoana fizica si PFA, in baza caruia pot deduce ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)