avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA

Buna ziua.
As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a inchide un PFA.
Unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac.
Mentionez ca nu am platit nimic la asigurarile sociale eu fiind angajata cu carte de munca la o firma.
Acasa mi-au venit doar hartii de la administratia financiara legate de declaratiile de venit,in rest nimic.Ar fi trebuit sa platesc si asigurarile sociale?Mentionez ca am PFA din 2007,iar venituri am realizat in anii 2007,2008,2010,2011 in total undeva la 3000 lei.
Aveti idee cat ma costa sa inchid PFA si daca o sa fiu obligata sa platesc retroactiv asigurarile sociale cat ar trebui sa platesc?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
maria dinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:36, 22 Martie 2012
Puteti afla informatii din discutia despre un caz asemanator, de la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
''Trebuie sa platiti impozitele pe care le datorati si sa primiti de la administratia financiara certificat de atestare fiscala ca nu aveti datorii si apoi cu actele firmei mergeti la reg.com,completati cererea de radiere,platiti taxele.''

Intrebarea mea este:
Unde se platesc impozitele?Merg mai intai la administratia financiara sa aflu ce impozite am de platit le achit acolo dupa care imi dau certificat de atestare fiscala cu care merg la Reg.Comertului sa fac radierea?


Da. E corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa rodicamar rodicamar Cat timp dureaza inchiderea unui pfa neplatitor de TVA, se poate realiza in doua saptamani? (vezi toată discuția)
Desfiintarea unei intreprinderi familiale handariel handariel Buna ziua! Avem o firma IF, de mult (fost transferat din AF) si acuma vreau sa desfiintezi, dar problema e ca nu CAS-ul nu este platit de ani buni in ... (vezi toată discuția)
Mandatare pentru inchidere pfa Mihai223 Mihai223 Am un PFA infiintat acum ceva vreme si pe care urmeaza sa mi-l radieze o avocata care s-a ocupat si de infiintare. Din cate stiu, dupa inchidere, eu va trebui ... (vezi toată discuția)