avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament cu ipoteca pe intreaga suma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament cu ipoteca pe intreaga suma

Ce riscuri am daca zilele viitoare voi cumpara un apartament care apartine unui SRL si are ipoteca pe aproximativ toata suma?
Notarul ales de mine a verificat actele a spus ca este ok.
Banca accepta tranzactia -ne-a transmis si suma ipotecata.
Fac ordin de plata conditionat
Mergem cu notarul la Banca.
Ce masuri de protectie ar trebui sa imi mai iau?
Ori la ce ar trebui sa fiu atenta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 14:32, 22 Martie 2012
daca notarul v-a asigurat ca e ok inseamna ca e ok!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca Inessis Inessis Intampim urmatoarea situatie: am achiziționat apartament prin programul \"Noua casa\" de la un proprietar care avea la randul sau ipoteca pe apartament. După ... (vezi toată discuția)
Cumpãrare apartament deja ipotecat luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna seara. Am găsit prin intermediul unei agenții imobiliare un apartament care mi-a plăcut foarte mult si pe care vreau sa-l cumpăr. Cum nu am ... (vezi toată discuția)
Problema cu o ipoteca whitetulip whitetulip Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: sotul meu a facut o linie de credit si deoarece suma era destul de mare am girat cu apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)