avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Despre cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Despre cheltuieli deductibile PFA

as dori daca se poate sa mi spuneti daca suma datorata statului ca si contributie la sanatate poate fi trecuta la cheltuieli deductibile . Multumesc
Cel mai recent răspuns: simoniq , utilizator 20:25, 23 Aprilie 2012
Da, este o cheltuiala deductibila.
as putea sa trec suma platita ptr sanatate pe declaratia 200 la cheltuieli deductibile daca nu am registru de incasari si plati ?
Numai pe baza sumelor inscrise in RJIP se completeaza declaratia 200.

www.avocatnet.ro/content/art...
buna seara , as avea o intrebare , daca se poate sa mi spuneti daca este necesar sa obtin un nou certificat constatator , sunt pfa cu obiect de de activitate cod CAEN 8291 , am colaborat cu un ifn si am incetat colaborarea cu ei insa vreau sa incep colaborarea cu un alt ifn care mia cerut sa obtin un nou certificat constatator. Credeti ca este necesar ? in princpiu au acelasi obiect de activitate .. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata impozit pe venit si sanatate vali7111 vali7111 Buna ziua. Plata impozitului de 16% pentru veniturile obtinute din activitatea PFA poate fi inregistrata in \"registru pe venituir si plati\"?Dar cei 5,5 % ce ... (vezi toată discuția)
Registrul de evidenta fiscala pentru 2017 eustinaionescu eustinaionescu Cum fac inregistrarea in REF a cheltuielii cu achizitionarea unui obiect de inventar, daca sunt PFA cu activitate indetendenta, medic, neplatitor de tva, cu ... (vezi toată discuția)