avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... REESALONARE RATE BANCARE , CONDITII NORMALE SAU ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

REESALONARE RATE BANCARE , CONDITII NORMALE SAU ABUZURI

CERERE PRELUNGIRE REESALONARE RATA IN CONDITIILE IN CARE SUNT SOMER
Am trimis in atentia bancii T sa mi prelungeasca reesalonarea cu inca 1 an,dat fiind ca sit mat nu imi permite plata unei rate mari.Am f un bun client si am platit la timp rata restructurata.Dupa 3 luni de la cererile trimise si dupa ce a trecut termenul de reesalonare acordat cu 10 zile mi se comunica urmatoarele:

Am primit aprobarea restructurarii tale, in urmatoarele conditii:

- diminuarea cu 50% pentru o perioada de 10 luni a sumei lunare de plata

- in termen de 6 luni de la semnarea restructurarii trebuie sa prezinti garantii imobiliare suplimentare care sa fie acoperitoare pentru obligatia de plata in sold

- dupa angajare, veniturile vor fi domiciliate in cont bancii

- ipoteca mobiliara asupra creantelor si soldului contului curent in ceea ce priveste titularul creditului si asupra veniturilor parintilor, daca acestia realizeaza venituri (in cazul in care nu realizeaza venituri, trebuie prezentata o dovada de la administratia fiscala ca nu figureaza cu venituri impozabile – indiferent de natura acestora)
- operatiunea de restructurare va fi operata dupa prezentarea dovezii de la administratia financiara a bunurilor impozabile aflata in loc.
- contracte de fidejusiune incheiate cu parintii tai
- comision unic pentru serviciul prestat de 100 lei.

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este normal sa ma "puna" la zid fortandu-ma sa indeplinesc conditiile de sus si daca e firesc sa nu primesc raspuns timp de 3 luni si astfel sa ma oblige sa accept sau sa cedez! Anul trecut am intampinat aceleasi intarzieri dar nu de la centrala bancii ci de la dir de sucursala,care a ordonat transferul din cont curent lei in euro ptr completarea plata rata. Are voie dir bancii sa dea ordine de genul cand nu eram inrreg la rau platnici sau notificata? Eu inca alergam dupa un raspuns de la ei si ratele mi le plateam,at am avut o mica diferenta ...care si-a insusit-o fara acordul meu ! Asa ca satula de suc lor si de ei am trimis reclamatie la Centrala bancii,care sesizata de mine mi-a dat conditii f bune, cat si posibilitate de a merge mai departe cu o rata m mica decat ce eu am cerut.Ce sa fac maine va rog? Ma intalnesc cu dir bancii care e "personal"implicat in intarziere si imi pune iar bete in roate ..nu m poate fi o coincidenta... si anul acesta.Iar rata e pe 25.03.2012 si el imi da raspunsul in 13 .03.2012 sunandu mi ca am rata in 25.03.2012 sa nu mi fac pb si acum....imi serveste cele mentionate mai sus..............cu stima Flory!

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Drept bancar? TOR TOR Firma are rate de x euro/luna la banca,veniturile firmei sunt x-1euro/luna. Poate banca la care sunt ratele respective inclusiv (salarile se vireaza tot la ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante elena - alina elena - alina in perioada cand am fost angajata am facut un card cu o descoperire de cont in valoare de 3000 lei. ultimul salariu s-a virat in luna iulie iar de atunci am ... (vezi toată discuția)