avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare
Discuție deschisă în Executare silită

notificare

Buna ziua.
Inainte de a duce un dosar la executorul judecatoresc este obligatoriu nevoie de o notificare sau instiintare de plata trimisa de mine debitorului?
Va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:49, 22 Martie 2012
Ar fi elegant din partea dvs. sa faceti acest lucru, ca o ultima concesie pe care puteti sa o faceti debitorului respectiv. Notificarea sa o faceti in scris, eventual sa atasati si sentinta definitiva si irevocabila investita (poate omul nu are cunostinta de asa ceva), direct, cu martori, sau prin posta, recomandat cu raspuns platit.
Succes!
Nu este nevoie de nici-o notificare pentru a incepe executarea silita.
Notificarea o puteti face doar daca este vb despre o obligatie de a face cuprinsa in acel titlu executoriu, pentru o punere in intarziere a debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ordonanta guvernului nr. 5/2001 - executare silita korallya korallya Am cateva probleme legate de o recenta orodnanta privind somatia de plata data de instanta de judecata luna aceasta. 1. Este sau nu titlu executoriu, pentru ... (vezi toată discuția)