avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 010 pentru conventi civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 010 pentru conventi civile

O societate fara angajati care are incheiata o conventie civila cu o persoana fizica in luna martie, pentru 2 zile, trebuie sa depuna declaratia 010 ? Daca da, se bifeaza doar CAS si somajul sau si impozitul pe venitul din salarii, desi impozitul declarat in 112 este cel pe veniturile rezultate din activitati profesionale desfasurate in baza conventiilor civile?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:04, 23 Martie 2012
1.In acest caz nu se depune D010.
2.Se declara impozit pe venituri obtinute din conventiile civile, 10.5% pensie angajat si 0.5% somaj angajat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)
Contract civil p_orsyka p_orsyka o societate a incheiat un contract civil cu o persoana fizica, pe o perioada de 1 an, si plata se face /proiect, nu lunar. Care ar fi solutia fiscala 1. in ... (vezi toată discuția)
Se datoreaza contrib.individ.la conventii civile VENTY VENTY va rog, as vrea sa stiu daca am contract de munca si mai am incheiat o conventie civila cu o alta firma pentru care mi se retine numai 16% impozit ... (vezi toată discuția)