avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata impozit pe cladire /teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata impozit pe cladire /teren

Este posibil ca pe instiintarea de plata de la primarie sa figureze o suma de plata iar cand am fost la primarie sa trebuiasca sa platesc aproape dublu sumei din instiintare ,Este vorba de o casa construita din anii 1960 in suprafata de 70 mp fara canalizare si apa curenta cu 2000 mp de teren intravilan si o gradina incadrata ca teren agricol intravilan ,de 1400 mp, casa se afla in comuna din jud. Cluj in zona defavorizata .De unde as putea obtine informatii privind modalitatea de calcul al impozitului pe cladiri si teren, concret ca si zona in afara de informatiile primariei? Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 23 Martie 2012
Avand in vedere ca informatiile la care faceti referire sunt de utilitate publica ,se impune sa solicitati oficial autoritatii locale comunicarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare semnificativa taxa locala pe teren intravilan asomesan asomesan Buna ziua, Va rugam sa ne lamuriti cu o informatie referitoare la cresterea de 10 ori a impozitului pe teren intravilan, pe care este construita si o casa de ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare pe baza de pv de punere in posesie mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Conform legii 18/1991 în anul 2003 mi s-a atribuit cu titlu de proprietate suprafața de 2500 mp teren extravilan din cei 5000 mp care se ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)