avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva suspendarii permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva suspendarii permisului de conducere

Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile, dar am depus la judecatoria sectorului 1 o plangere impotriva procesului-verbal. Prin urmare mi-am recuperat permisul de la politie. Astazi judecatorul s-a pronuntat ca respinge irevocabil plangerea ca neintemeiata. Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac in continuare, care sunt pasii de urmat, si in ce interval de timp trebuie sa predau permisul?

Domiciliul il am in Urziceni, insa permisul a fost retinut initial de catre brigada rutiera din Bucuresti. Il pot preda tot la dansii pentru cele 30 de zile?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:37, 23 Martie 2012
il predati la politia bucuresti (Udriste) in termen de 15 zile de la data pronuntarii sentintei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Anulare contestație pv afișată pe site. când se predă permisul? Ashu Ashu Buna ziua, In luna Iunie mi s-a suspendat permisul pentru o luna de zile. Am depus contestatie si astazi pe site s-a afisat urmatorul raspuns: \"Anuleaza ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Vaetis Vaetis Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face ... (vezi toată discuția)