ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

dome 
	    	Utilizator

dome 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Axa04	                   

Buna ziua,
Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie...
Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)
	                    Axa04	                   

Buna ziua,
Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie...
Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)

pisy007	                   

Buna seara,
Am o problema cu Enel distributie si anume: stalpul dumnealor nu are impamantare si implicit nici casa mea care este racordata la acest stalp.Am ... (vezi toată discuția)
	                    pisy007	                   

Buna seara,
Am o problema cu Enel distributie si anume: stalpul dumnealor nu are impamantare si implicit nici casa mea care este racordata la acest stalp.Am ... (vezi toată discuția)

mgomez	                   

Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc.
Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
	                    mgomez	                   

Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc.
Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)