Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni.
E prea mic sa-l iau de langa mama! Asa ca il las pana va creste!
Ne-am despartit de cateva luni (aproape 5 luni). Am fost plecat din tara ca sa-mi revin. Dupa ce m-am despartit, nu am mai fost deloc sa-l vad pe fiul meu deoarece verbal, mi s-a interzis sa-l vad pe fiul meu fara sa fiu insotit de cineva. Are dreptul sa-mi interzica ? M-a amenintat ca imi arunca lucrurile mele la gunoi daca nu vin cu cineva sa-mi ridic lucrurile mele. Mentionez ca nu iau nici un lucru pana nu avem un proces in privinta asta. Ce pot face daca imi arunca chiar lucrurile la gunoi? Am investit mult in apartament, mobila, plasma tv etc... Ei vor inchiria apartamentu.. Pana acum, nu mi-a trimis niciodata vreun sms sau apel despre fiul meu. Sotia mea este manipulata rau de tot de socrii. Din pacate, nu pot face nimic s-o intorc... Ce sanse sa am sa obtin custodia copilului (nu acum, e prea mic)? Eu nu acord niciodata divort. Sotia mea este imnuiata de socrii.
cum am spus. actiune separata pe fond pentru obligarea sotiei de a va lasa sa va vedeti copilul si ord. presedentiala pentru urgenta....insa datoria mea de avocat este sa va spun ca, unii judecatori au respins aceste actiuni daca nu exista divort.