avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie intre limite
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie intre limite

buna ziua ! am fost oprit in trafic si depistat cu o alcoolemie de 1,35 la o proba si la cealalta cu 1,20 la mie dupa care am solicitat un calcul reatroactiv al alcoolemiei iar rezultatul de la iml a fost ca la ora accidentului alcoolemia era intre 0,70 si 0,90 si acuma nu stiu nimic inca as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul meu si daca se poate obtine SUP si care sunt sansele sau daca o sa fiu trimis in judecata ce sanse am de a scapa cu o amenda administrativa ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:32, 26 Martie 2012
daca parchetul va lua in considerare recalcularea (nu este obligatoriu sa fie administrata ca si proba relevanta din moment ce nu au existat vicii ale primei recoltari) atunci veti obtine un NUP urmat de 3 luni suspendare permis.
in caz contrar, veti fi trimis in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla dupa ce iti vine recalcularea george1122 george1122 am fost oprit in trafic cu o alcoolemie de 1,35 prima proba si 1,20 a doua si am solicitat o recalculare dupa care a iesit sub 0,80 intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)
Lamuriri recalculare alcoolemie costincoman costincoman Salut, Asa cum spuneam intr-un post anterior, am fost prins la un filtru cu 0,41 in aerul expirat. Prima proba de sange s-a recoltat dupa 30 minute si a ... (vezi toată discuția)
Recalcularea probelor biologice Mavryka Mavryka Am fost implicat intr un accident usor pe data de 26-12-2012 iar l afata locului sa deplasat un echipaj de politie de care am fost testa cu aparatul ... (vezi toată discuția)