avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare unilaterala a contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare unilaterala a contractului de munca

Angajatorul poate modifica unilateral un contract individual de munca din nedeterminat in determinat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 26 Martie 2012
nu . doar prin act aditional
Probabil ca prin act aditional se va face modificarea CIM-ului. Intrebarea este daca acest act poate fi unilateral?
orice act aditional la cim este bilateral....:D
In speta, nu se poate modifica unilateral durata c.i.m. din nedeterminata in determinata ... potrivit art.41 alin.1 C.mun., regula în materie de modificare a contractului individual de muncă este modificarea prin acordul părţilor. Prin excepţie, este posibilă modificarea unilaterală. a c.i.m. dar numai in conditiile prevazute de Codul Muncii.
O modificare a contractului individual de munca, in speta a perioadei din nedeterminata in determinata se poate face numai prin acordul partilor.SUCCES!

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Radu Aura Radu Aura Rog lamuriri pentru urmatoarea speta: CIM-ul pe perioada determinata a unui salariat va expira la data de 25.10.2013 dupa 36 luni. Se poate incheia un alt ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)