avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate spre ce domeniu sa ma indrept dupa absolvirea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

spre ce domeniu sa ma indrept dupa absolvirea facultatii de drept

sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea a stiu ce as putea sa fac dupa terminarea cursurilor facultatii.
Cel mai recent răspuns: Deaa , utilizator 12:04, 4 Iulie 2012
numai tu stii exact care iti sunt limitele!! daca nu gasesti raspunsul pana termini cursurile facultati si daca iti permiti apuca-te de ceva care iti face placere si te relaxeaza.
multumesc de sfat am terminat si as vrea sa stiu daca ma indrept spre un master in criminalistica nu stiu ce sanse as avea sa am un job, m-as indrepta spre SNG dar as vrea sa stiu daca profesia de consilier juridic aduce satisfactii atat pe plan profesional cat si financiar... si unde trebuie sa dau admitere pentru a face stagiul de pregatire necesar de 2 ani ? astept un raspuns . va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror criminalist myryam myryam Doresc sa devin procuror criminalist,dar nu stiu ce studii sa urmez,este clar ca facultatea de drept dar ce specializare si masterul in ce domeniu si daca ... (vezi toată discuția)
Orice sfat e binevenit!!! cypyk cypyk am absovit anul trecut facultatea de drept si pana in momentul de fata nu am realizat nimic cu viata mea , nu mi-am gasit nici macar un loc de munca..., sunt ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)