avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NOMENCLATOR ARHIVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NOMENCLATOR ARHIVA

Biletele de transport persoane cat timp trebuiesc pastrate in arhiva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 26 Martie 2012
Cred ca sunt incidente dispozitiile art.51 din Normele Metodologice de întocmire si utilizare a documentelor financiar-contabile care prevad ".... termenul de pastrare a registrelor si a documentelor justificative si contabile este de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare pontaje lunare elena_1234 elena_1234 Buna seara, Cat trebuie pastrate in arhiva unitatii de stat pontajele lunare? Mai precis arhiva din anii 75-84 mai trebuia pastrata de catre un institut ... (vezi toată discuția)
Perioada de pastrare la arhiva a documentelor de catre angajator. Traianut Traianut Buna ziua.As dori sa aflu care este prioada de pastrare a pontajelor,state de plata si bonuri de lucru laarhiva unitatii precum si actul normativ.Dupa cum am ... (vezi toată discuția)
Timp de pastrare acte contabile mirceajk mirceajk Cat timp se pastreaza in arhiva contabila facturile emise si cele primite, inclusiv chitantele ? Care este prevederea legala ? ... (vezi toată discuția)