avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz 4h/20 zile sau 8h/10 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz 4h/20 zile sau 8h/10 zile

BUNA ZIUA

VREAU SA IMI DAU DEMISIA CU PREAVIZ 20 ZILE. AM INTELES CA ZILELE ACELEA SUNT ZILE LUCRATOARE. AM CITIT PE FORUMURI CA SE POATE SA LUCREZ 20 ZILE CU NORMA DE 4 ORE PE ZI SAU 10 ZILE CU NORMA DE 8 ORE PE ZI.

ESTE ADEVARAT? DACA DA VA ROG SA IMI DATI ARTICOLUL DIN LEGE CARE PREVEDE ACEASTA.

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: utilizatorcosmin , utilizator 20:10, 26 Martie 2012
eu am semnat acest act aditional si cand mi-am dat demisia am fost obligata sa ma duc 20 de zile dar fiindca nu am putut din probleme medicale m-i sa desfacut contractul cu art 61 litera a
in ce anume au constat acele probleme medicale (daca nu puteti spune pe forum va rog sa imi scrieti pe privat, si eu am anumite probleme medicale)?
Ma scuzati pentru intrebarea indiscreta.
am avut un accident vascular la serviciu si am fost internata 2 saptamani si au spus ca asta poa sa o faca oricine.
Nu mi-au platit salariul si nici medicalul si trebuia sa imi prelungesc medicalul pentru recuperare cu inca o saptamana
inteleg. sper sa va faceti bine sau sa va fii facut bine dac a fost mai demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa in timpul preavizului adamantium adamantium Luni mi depun demisia de la locul actual de munca, unde beneficiez de catering in valoare de 20 lei/zi. (Nu ni s-au dat bonuri de masa, dar putem comanda ... (vezi toată discuția)
Cotract de munca perioada de proba camicami camicami Daca o societate angajeaza o persoana in perioada de proba de o luna,ce fel de contract de munca trebuie sa intocmeasca ?Contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Preaviz chimist rmc dodofire dodofire Buna seara! Sunt angajata la un laborator de analize medicale pe post de chimist(in contract preavizul este de 15 zile lucratoare). Ulterior am fost numita ... (vezi toată discuția)