avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... 187 mp in cadastru mai mult decat in titlul de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

187 mp in cadastru mai mult decat in titlul de proprietate

Buna ziua,
Din cadastrul unui teren reiese ca am cumparat un teren cu 187 mp mai mult decat in titlul de proprietate, dar automat actele au fost facute pentru cat se preciza in titlul de proprietate. Terenul nu a fost intabulat, asta urma sa fac acum cand am observat aceasta stare de fapt. Ce pot sa fac in cazul acesta? Va rog mult astept un ajutor cat de mic de specialitate de unde sa incep demersurile pentru clarificare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alberta33 , utilizator 08:38, 29 Martie 2012
Multumesc mult pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata diferita intre acte si teren van_allen78 van_allen78 În urmă cu câtiva ani am cumpărat un teren de 20 de ari de la un vecin.Acel vecin îşi împărţise terenul în două -o parte cumpărată de mine şi ... (vezi toată discuția)
Terenul agricol nu este inscris in cartea funciara psilemangalia psilemangalia Dupä o succesiune terenul agricol a fost dat la o asociatie sä äl lucreze.Cät timp ai la dispozitie sä äl intabulezi si sä äl änregistrezi än Cartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune, intabulare psilemangalia psilemangalia :frantic:Succesiunea s a äncheiat:cät timp ai la dispozitie sä intabulezi imobilul si terenul än cartea funciarä sau mai bine spus ce pasi trebuie sä ... (vezi toată discuția)