DOCUMENTE NECESARE:
Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele:
- cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de identitate, de la ghişeu;
- actul de identitate anterior (Buletin de identitate sau Carte de identitate şi Carte de alegător, după caz);
- certificatul de naştere, original şi copie xerox;
- documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, original şi copie xerox;
- chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate (7 lei RON) achitată la? casieria S.P.C.E.P Craiova;
- taxă extrajudiciară de timbru în cuantum de 4 lei (RON).
Marea problema este urmatoarea:
ATENŢIE
În cazul în care solicitantul actului de identitate nu este titularul actului de spaţiu, este necesar consimţământul proprietarului.
Declaraţia de primire în spaţiu a proprietarului poate fi dată în faţa lucrătorului din cadrul serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, consemnată la notarul public, la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din străinătate ori în prezenţa poliţistului de la postul de poliţie, pentru mediul rural.
Evident tata fiind plecat in Orientul Mijlociu nu pot sa imi fac alt buletin.
Daca se consemna declaratia la misiunea diplomatica sau oficiul consular al Romaniei o primesc eu direct la directia de evidenta a persoanelor locale sau o trimit prin posta fax?? si ma duc eu cu ea?
Ce presupune aceasta declaratie si cum ajunge ea de la ambasada sau consulat la Evidenta Persoanelor din orasul in care locuiesc?
Alte posibilitati de a-mi face buletin nou fara aceasta declaratie nu exista?
[Editat - va rog sa folositi exprimarea in care v-ar placea sa vi se raspunda. Multumesc pentru intelegere]
Luare in spatiu
speranta69
buna seara,acum 5 ani mama mea mi-a facut act vanzare -cumparare pentru apartament,deci acum sunt titulara,problema esta ca fiului meu ii expira buletinul si ... (vezi toată discuția)