avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta emisa fara data, dupa peste 42 de zile de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta emisa fara data, dupa peste 42 de zile de la primirea mandatului- plata intretinere

Chitanta emisa fara data, dupa peste 42 de zile de la primirea mandatului.
Data platii conform recipisa- 08.02.2012, data primirii chitantei in usa - 24.03.2012; data inscrisa pe chitanta- "MARTIE 2012"- data taiata cu o linie oblica. Numarul chitantei- 5, dupa chitanta lunii anterioare, 17.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 27 Martie 2012
nu inteleg care este intrebarea...:rolleyes:
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Reveniti cu precizari la obiect despre ce chitanta discutati
In discutie este chitanta emisa de asociatia de proprietari drept justificare pentru dovada achitarii obligatiilor lunare de intretinere?
Ati expediat prin posta cu mandat de confirmare asociatiei de proprietari c/v intretinere in 08.02.2012 si vi s-a comunicat la usa chitanta justificativa la data de 24.03.2012?
Daca in discutie este chitanta emisa de asociatia de proprietari nu are relevanta numarul de chitanta aferent lunii anterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta-elemente obligatorii aleodor27 aleodor27 Ce elemente trebuie sa contina chitanta ce se elibereaza de asociatia de proprietari cand platesti chletuielile? Chitanta ce mi-a fost data luna aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii contra lucrari executate in bloc migaste migaste buna ziua, sunt administrator la un bloc si am o intrebare: pe baza caror documente justificative pot opera in contabilitate incasarea unei intretineri ... (vezi toată discuția)
Chitante asociatie st_constanta st_constanta Va rog sa-mi spuneti daca, firma de administrare a asocitiei de proprietari poate sa emita chitantele de plata a taxei de administrare prin printare de pe ... (vezi toată discuția)