LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
dupa un mariaj nefericit, plin de stres, doresc sa stiu, cum pot sa-mi obtin bunurile personale si banii cheltuiti inclusiv pentru realizarea unui imobil. Mai simplu ... nu am nimic pe numele meu, dar pot face dovada extrasurilor de cont din banca pe perioada cand am fost casatorit... sumele fiind semnificative. Mai simplu bunuri, valori, etc... nu ma intereseaza decat sa -mi obtin ceea ce eu am investit. Si mai doresc si despagubiri morale din partea intimatei.... pt situatia creata.
Solicitati in instanta partajul bunurilor comune, dobandite in timpul casatoriei, daca aveti deja o hotarare de divort definitiva si irevocabila.
Bunurile personale vi le puteti lua oricand.
Daca fosta sotie se opune, puteti solicita acest lucru in instanta si, puteti cere ulterior ajutorul unui executor judecatoresc.
Despagubirile morale se puteau cere doar in anumite conditii, functie de culpa in desfacerea casatoriei, in cadrul procesului de divort.
... cunosteam procedura, fiind vorba de doua persoane cu studii, divortul s-a realizat pe cale amiabila.Intrebare este impetuos avocat sau ma pot reprezenta singur, prin simpla prezentare a extraselor de cont personale. Problema este alta ...mentionez faptul ca persoana in cauza... disonanta cognitiv, si mai ales cu o perceptie difertita a reliatatii, sindrom SKA de inadaptabilitate .... etc, fabuleaza, deformand realitatea... inclusiv imi face sicane la serviciu interesandu-se daca mai lucrez in cadrul unei institutii de stat. Nefiind o persoana care sa ma afecteze nu am considerat util sa intervin de fiecare data cand povestea prietenilor ca totul este realizat de ea. Astept precizari, si multumesc anticipat pt sprijin. Se poate realiza procedura si pe cale amiabila?
Buna ziua, sa stiti ca pot divorta pe cale amiabila si cei fara studii sau se pot balacari si cei cu studii, nu e subinteles ca cei cu studii divorteaza pe cale amiabila.
Simpla prezentare a extraselor de cont nu dovedesc ce va doriti. Aveti de dovedit ca banii au fost investiti in acea casa si pt asta aveti nevoie cred eu, de un avocat care sa administreze probele pe care le aveti. Aveti nevoie si de martori care sa va sustina varianta.. deocamdata se pare ca doamna ar avea martori (ar fi util sa dovediti afectiunea de care sufera )
Puteti incerca si pe cale amiabila, mergeti pt informare ( care nu costa) la un mediator