avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... renunt la inmatriculare,vreau actele originale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

renunt la inmatriculare,vreau actele originale

in luna iunie a.c. am cumparat o masina seco neinmatriculata de la un cetatean roman.masina este din italia.la serviciul inmatriculari totul ok,am fost chemata dupa 3 ore sa-mi iau certificatul de inmatriculare.dar...cand sa ridic talonul.. ,,stati sa vedeti d-na ca avem suspiciune la certificatul de proprietate asa ca vom inainta dosar sa se verifice prin interpol situatia juridica a masinii in italia"ok.au trcut 6 luni si tot nu am primit raspuns deoarece din italia nu au raspuns la adresa.bun, am cerut restituirea actelor ariginale deoarece nu mai doresc inmatricularea, o duc celui de la care am cumparat-o si-mi recuperez banii.nu mi se mai dau actele pana nu raspunde interpolul.ce trebuie sa fac?exista vre-o cale?
Cel mai recent răspuns: veronicaw , utilizator 12:25, 27 Noiembrie 2008
Pana la solutionarea solicitarii catre Interpol nu.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
multumesc,dar...daca raspunsul nu soseste o perioada de n(luni) eu ce fac?deja platesc lunar 60 de lei ptr.numere rosii l ca sa pot sa circul! daca pe cei din italia nu-i intereseaza si trimit acest raspuns?nu gasesc nici-o portita?
Raspunsul Interpol poate fi negativ sau pozitiv dar pana la sosirea lui nu puteti face nimic. Chiar veti atrage atentia prin insistenta de a anula cererea si retragerea actelor originale. Vor fi foarte suspiciosi. Bucurati-va de masina pana atunci chiar daca e nevoie de prelungirea regulata a valabilitatii numerelor provizorii.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
stimate mjustin, nota 10 cel mai corect raspuns. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema grava inmatriculare, problema factura schneider_nicu schneider_nicu Salut! Am o problema f grava cu inmatricularea unui Megane din 2006 si scriu aici poate stie cineva vreo solutie. In septembrie 2009, cand am avut banii pt ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)