in luna iunie a.c. am cumparat o masina seco neinmatriculata de la un cetatean roman.masina este din italia.la serviciul inmatriculari totul ok,am fost chemata dupa 3 ore sa-mi iau certificatul de inmatriculare.dar...cand sa ridic talonul.. ,,stati sa vedeti d-na ca avem suspiciune la certificatul de proprietate asa ca vom inainta dosar sa se verifice prin interpol situatia juridica a masinii in italia"ok.au trcut 6 luni si tot nu am primit raspuns deoarece din italia nu au raspuns la adresa.bun, am cerut restituirea actelor ariginale deoarece nu mai doresc inmatricularea, o duc celui de la care am cumparat-o si-mi recuperez banii.nu mi se mai dau actele pana nu raspunde interpolul.ce trebuie sa fac?exista vre-o cale?
multumesc,dar...daca raspunsul nu soseste o perioada de n(luni) eu ce fac?deja platesc lunar 60 de lei ptr.numere rosii l ca sa pot sa circul! daca pe cei din italia nu-i intereseaza si trimit acest raspuns?nu gasesc nici-o portita?
Raspunsul Interpol poate fi negativ sau pozitiv dar pana la sosirea lui nu puteti face nimic. Chiar veti atrage atentia prin insistenta de a anula cererea si retragerea actelor originale. Vor fi foarte suspiciosi. Bucurati-va de masina pana atunci chiar daca e nevoie de prelungirea regulata a valabilitatii numerelor provizorii.