avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... LAMURIRI BILANT 2011
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

LAMURIRI BILANT 2011

In cazul in care doresc sa transmit bilantul la 31 dec.2011 in format electronic on-line semneaza PDF-ul (bilantul)contabilul sef care are semnatura electronica dar presedintele ONG cum semneaza bilantul ?Trebuie listat bilantul si semnat de ambele parti(presedinte si contabil sef) apoi scanat si arhivat zip?Sau este suficient sa-i scriem numele acolo si sa fie semnat doar de cel care detine semnatura electronica? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:19, 28 Martie 2012
Formularul listat il semneaza ambii, atat presedintele ONG-ului, cat si contabilul sef.
Da corect,bilantul se listeaza si se semneaza de presedinte si contabilul sef apoi se depunde impreuna cu anexele la ghiseul finantelor.Dar ma refeream la cel pe care il transmit online?
Si pe cel care se transmite online, la acela m-am referit si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant 30.06.2012 rodia rodia Buna ziua, Am vazut ca pt.transmiterea online a bilantului nu se depune decat formularul pdf. In cazul acesta se mai intocmeste rap.admin. si se pastreaza ... (vezi toată discuția)