avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

bacalaureat

examenul de admitere la facultate se aplica si pentru cei care sunt acum in clasa a XII-a?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:07, 28 Martie 2012
Nu inteleg ce doriti sa aflati din modul in care formulati intrebarea. Examenul de admitere in facultate se aplica oricarei persoane care, la data sustinerii lui (sau a concursului de dosare) are examenul de bacalaureat promovat. Reveniti cu precizari?
Daca va referiti la noile reguli de inscriere la facultate a absolventilor de liceu care au obtinut diploma de bacalaureat si care prevad ca nu vor mai fi luate in calcul mediile din liceu, puteti citi mai multe informatii aici: [ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Studii medii Buna ziua, Se pot considera studii medii chiar daca nu exista o diploma de bacalaureat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va scriu în speranța ca ma puteți îndruma in ... Cristiana9070 Cristiana9070 Bună ziua, Va scriu în speranța ca ma puteți îndruma in următoarea problema. Lucrez din 1993 in sistemul bugetar/restaurant 1993 paznic 1995 ... (vezi toată discuția)