un caz de posibil viol
dar probe biologice si martori nu sant
nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva
urme ffoarte mici nimic concludent pentru ca fapta cica sa produs cu mai multi ani in urma
intrebarea mea este
poate un psiholog pe baza spuselor victimei sa duca la arestarea sau condamnarea presupusului violator?
Revin cu noutati: sectoristul inca nu a primit ceva de genul mandat de arestare sau cine stie ce minune, stia de fata, este din Moldova si este majora. Intre timp adun dovezi pe unde am trecut inclusiv daca a existat trafic internet la anumite ore. pana la urma in fata legii toti suntem egali iar credibilitatea mea este mult mai mare decat a unui recidivist turc. Am povestit la tot blocul ce s-a intamplat pentru a nu ma trezi cu cine stie ce poveste (radio sant). Am citit si eu despre viol si intradevar e destul de greu de demonstrat. Tentativa este mai usoara dar are si aceasta minusuri pentru turc in viziunea mea. Trebuie sa demonstreze modul cum s-a intrat, sa insele mirosul cainelui daca este recent deoarece eu nu am intrat decat in bucatarie, amprente, par, martori, ora la care s-a produs, semne distinctive pe corp (am destule cicatrici de dimensiuni impresionante laolalta cu un mare defect al corpului, cicatrizare prin cheloid, atinge si 1 cm grosime snurul si este pe toata lungimea piciorului si circa 30 cm pe piept, forma fizica a mea, abilitatile mele de om paianjen, declaratia sotiei, samd)
Daca turcul si-ar clarifica pozitia asupra mea as scapa de ce ar urma.
Amenintari din partea lui cu fel de fel la dresa mea si a familiei. Acestea nu se sterg cu buretele si nu poti fi sigur ca a renuntat vreodata la acuzatii. Deci urmeaza probabil sa astept 2 luni plangerea la politie (parca atat este termenul) dupa care sa imi fac de lucru in alt oras pentru ca din cate observ politia ne apara de nu mai poate. Doresc tuturor cadrelor de ordine care nu isi fac datoria sa aiba parte doar de 10% din ce patesc eu.
Intre timp ma comport ca un adevarat bodyguard si ma uit pe vizor cand ies, stanga dreapta din scara, roti, lichide si alte minuni pe la masina dupa care las sotia la servici.
Doamne ajuta!
Daca as fi politist as putea dovedi cu mare usurinta o tentativa de viol.
Poate ca de aceea nu am vrut sa fiu acuzator.
Ar fi bine sa va cautati deja avocat pentru ca pe tentativa de viol puteti avea probleme deosebit de serioase daca va prelua cazul un politist inteligent.
Poate ca nu veti fi condamnat dar veti face foarte multe drumuri la politie si veti simti ca veti fi considerat vinovat...chiar fara a fi...
La politie toti sunt presupusi vinovati cand ajung acolo...
Politistul inteligent poate sa zica de exemplu ca daca eu vorbeam la telefon in acel timp/ vizionam sau scriam un email/ ma aflam in alta parte dovedit cu martori sau pur si simplu ma odihneam cum obisnuiesc dupa ce inghit medicamentele de ora 12 ca am atentat?
Am vorbit cu o doamna avocat care a zis ca atata timp cat nu exista plangere sa nu ne facem probleme dar sa nu stam relaxati si sa strangem cat mai multe dovezi astfel incat atunci cand vor indica ziua si ora noi sa avem deja un grafic bine argumentat de martori si dovezi. Pana atunci este penibila situatia. Dupa ce am patit ce am patit si administratorul a zis ca nu mai intra la nici un ciudat din bloc in casa neinsotit. Am sa propun sa fie cumparate inca 2 lacate pentru terasa astfel incat eu sau nici una din persoanele detinatoare ale cheilor sa nu aibe acces pe terasa decat impreuna cu cei 2. Bineinteles ca acum toti au frica si refuza sa preia cheia.