avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa stiu????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa stiu????

Sunt angajata din 16.04.2011 pe perioada nedeterminata la patron,si din 03.10.2011 am ramas in concediu medical cu boala profesinala pe o perioada de 6 luni. Vreau sa stiu daca are dreptul sa ma concedieze la terminarea concediului medical?De ce drepturi beneficiez daca are dreptul sa ma concedieze?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Oana_lexy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oana_lexy , utilizator 20:56, 28 Martie 2012
La revenirea din concediu medical, angajatorul poate decide concedierea dvs .... daca este o concediere pentru motive care nu tin de persoana salariatului , atunci puteti beneficia de măsuri active de combatere a şomajului şi de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege, de contractul colectiv de muncă aplicabil sau de reg.intern al angajatorului.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la revenirea din concediu crestere copil dupa 2 ani gt_aura gt_aura Buna seara, revin cu o noua problema. Fetita mea pe data de 11 iulie implineste 2 ani ceea ce presupune si revenirea mea la serviciu din concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Concediere la terminarea concediului medical marryna marryna buna ziua.am fost victima uinui incendiu pe data de 18.12.2011.de atunci sunt in concediu medical iar acum am aflat ca angajatorul citez 'nu mai are loc pentru ... (vezi toată discuția)
Beneficii financiare in cazul plecarii de la un loc de munca cu acordul ambelor parti Tania_Sorina Tania_Sorina Va salut, Am si eu o serie de intrebari ce tin de Codul Muncii.Am avut o problema la serviciu, iar acum angajatorul imi sugereaza sa terminam relatiile de ... (vezi toată discuția)