Am participat in august 2004 la examenul de definitivat 2 saptamani.(o saptamana cursuri, cealalta examane care este mentionata si pe certificatul de grad didactic 20-26 august 2004).Este considerata aceasta perioada activitate in scoala conform statutului personalului didactic?Care este legea si ce articol, litera?
Va multumesc!
Va multumesc mult pentru sprijinul acordat, chiar am nevoie de aceasta continuitate (legal) pentru acordarea sporului de stabilitate, respectiv trecerea la alta grila de salarizare.Ar fi 10 ani neintrerupti, ca apoi am mai avut ceva probleme (discontinuitate) cu incadrarea , ar tebui sa o iau iar de la zero(aproape imposibil ca suplinitor).
1) Se poate modifica in cartea de munca cu acordul conducerii?Adica vreau sa fie ceva legal daca este greseala scolii!!!!!
2) Este greseala mea ca nu am facut cerere de activitate sau CO la 12 aug 2004?Desi gradul m-a obligat sa particip la cursuri si examene!Ar mai fi perioada 26 -31 aug neacoperita, desi o sa verific si condica daca am semnat
solutii???
Va multumesc
Daca este greseala angajatorului , atunci aceasta se poate rectifica in carnetul de munca ... in carnetul de munca trebuia sa va apara si incetarea raportului de munca la 31.08.2004 , precum si reluarea activitatii dupa lasarea la vatra ..
Imediat dupa ce ati terminat stagiul de cotizare trebuia sa mergeti la angajator si sa depuneti o cerere de reluare a activitatii ....