avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare domiciliu

pot sa-mi schimb domiciliul la o adresa de la tara unde au locuit bunicii mei actualmente decedati daca am acordul tatalui meu care are un testament de la bunicu pentru terenul si casa acestora?
cu ce acte ma prezint la evidenta populatiei care sa faca dovada proprietatii?
Mentionez ca tatal meu nu are domiciliu la tara unde vreau sa-mi fac eu domiciliu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Suciu Camelia , Consilier juridic 21:48, 2 Aprilie 2012
Alex, cand bep sa referit la adeverinta de rol sa referit la adeverinta tip, care este luata de buna, ca act de spatiu intrucat formatul ei a fost conceput de DEPABD Bucuresti in 2009. Nu este vorba de extras ci de o adeverinta tip eliberata de biroul agricol si din care rezulta ca respectivul figurează înscris(a) în registrul agricol al comunei/orasului.....în vol.______tip____,poziţia______,în calitate de titular al unui imobil tip locuinţă ,situat în oraşul.....,strada_______,nr._____,judeţul..........
Bună seara,
Așa cum au spus ceilalți nu este suficient testamentul, este necesar certificatul de moștenitor. Testamentul nu dovedește la Evidența populației calitatea de proprietar al tatălui dumneavoastră. Dacă are acel act se poate face stabilirea domiciliului acolo, dacă nu, nu, pentru că nu poate face dovada existenței spațiului. La evidența populației, posibil și pe site-ul de la evidența populației sigur sunt specificate actele cu care se face dovada calității de proprietar.
O seară bună

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa buletin adrian123 adrian123 De ce-ai nevoie sa-ti schimbi adresa din buletin in caz de mutare? Sa zicem ca te muti de la un parinte, la celalalt parinte. Al doilea parinte, care detine ... (vezi toată discuția)
Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)
Dovada domiciliului vyorel_ro vyorel_ro Conform legii evidentei populatiei (Ordonanţă de urgenţă nr. 97/2005 din 14/07/2005 Versiune actualizata la data de 30/07/2007 privind evidenţa, ... (vezi toată discuția)