avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legislatie bacalaureat 2012 - noutati?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legislatie bacalaureat 2012 - noutati?

Daca cineva a picat bacul - inainte de 2000 - la o materie, poate sa se inscrie la bac, doar la acesta materie? Asa cum a mai fost cu cativa ani inainte. Daca da,ce trebuie sa cuprinda dosarul... si daca se poate inscrie si in alta localitate decat cea de resedinta. Multumesc

[Editat - nu mai scrieti cu majuscule, va rog, se citeste greu. Multumesc]
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:01, 29 Martie 2012
Da, se poate inscrie dar este posibil sa nu mai existe acea materie. Din 2000 pana acum au avut loc ceva schimbari la Bacalaureat, nu se mai da examen decat la limba romana, materia de specialitate (matematica, filozofie, istorie, etc) si materia optionala (fizica, geografie, logica, filozofie).

Inscrierea se face la unitatea de invatamant absolvita. Perioada de inscriere este in iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Educație... bacalaureat. mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Utilizator 23:58, 12 Mai 2018 Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de ... (vezi toată discuția)
Bacalaureat mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de masa...precizez că am un handicap grav gradul 1...am dat ... (vezi toată discuția)