avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810

Buna ziua,
As dori sa deschid acest topic deoarece discutiile din cate am vazut sunt mai vechi si pentru mine este de interes. Am deschis de curand o firma cu obiectul principal de activitate: Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului - CAEN 7820. Am depus documentatia la ministerul muncii pentru autorizare. Intrebarea ar fi: in conditiile date imi trebuiesc alte avize daca vreau sa ma autorizez si pe codul caen 7810 -Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca? Mentionez ca in statut figureaza ca activitate secundara si acest caen 7810. Stiu ca mai trebuie sa iau un aviz de la Avocatul Poporului ca operator de date cu caracter personal. Dar in rest sunt ok, oare avizul dat pentru 7820 este valabil si pentru 7810 sau trebuie sa o iau de la capat?
Va multumesc pentru ajutor.
Imi puteti spune si mie daca ati deschis deja firma, ce cod CAEN ati ales?
Pentru plasare forta de munca doar in tara se foloseste tot 7810?
7820 se foloseste pentru Agentii de munca temporara (leasing de personal)?
Da, eu mi-am deschis firma cu codul CAEN 7820 si operez doar pe domeniul asta (de agent de munca temporara) se pare ca legal nu se poate opera pe ambele domenii, deoarece ambele trebuie sa figureze ca domeniu principal de activitate(din punctul meu de vedere este o idiotenie, dar nu ar fi prima in tara asta).
Da, eu mi-am deschis firma cu codul CAEN 7820 si operez doar pe domeniul asta (de agent de munca temporara) se pare ca legal nu se poate opera pe ambele domenii, deoarece ambele trebuie sa figureze ca domeniu principal de activitate(din punctul meu de vedere este o idiotenie, dar nu ar fi prima in tara asta).
Multumesc. Nu inteleg de ce se cere sa fie obiect principal, eu cunosc firme de recrutare care fac si leasing de personal, majoriattea firmelor chiar mari din domeniu au ambele activitati pe aceeasi firma, deci acelasi cod CAEN. Da, asta e, daca asa se cere acum, nici eu nu mai inteleg nimic :D
salut..e greu de obtinut autorizatia pentru cod caen 7820? si trebuie si ceva de la avocatul poporului?

Alte discuții în legătură

Autorizatie ministerul muncii si solidaritatii sociale LucianLesanu LucianLesanu Buna seara! Am depus actele pentru a infiinta o societate cu raspundere limitata, la indrumarea unui consultant, cu codul 7810. Activitatea mea ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Leasing forta de munca in germania IBINGINER IBINGINER Posed contract de liesing cu fírma din Germania pentru a inchiria forta de munca Vor fii platiti conf legislatiei germane Firma mea cu care vreu sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma in romania cu diferite meserii pentru prestari servicii in germania aura rubica aura rubica Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste angajarea in Romania, pe diferite meserii, in functie de solicitarile unor societati din Germania.Ma ... (vezi toată discuția)