avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810

Buna ziua,
As dori sa deschid acest topic deoarece discutiile din cate am vazut sunt mai vechi si pentru mine este de interes. Am deschis de curand o firma cu obiectul principal de activitate: Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului - CAEN 7820. Am depus documentatia la ministerul muncii pentru autorizare. Intrebarea ar fi: in conditiile date imi trebuiesc alte avize daca vreau sa ma autorizez si pe codul caen 7810 -Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca? Mentionez ca in statut figureaza ca activitate secundara si acest caen 7810. Stiu ca mai trebuie sa iau un aviz de la Avocatul Poporului ca operator de date cu caracter personal. Dar in rest sunt ok, oare avizul dat pentru 7820 este valabil si pentru 7810 sau trebuie sa o iau de la capat?
Va multumesc pentru ajutor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, eu mi-am infiintat o firma cu activitate principala 7820.Tin sa precizez ca initial era 7810 dar dupa ce am aflat ca nu pot functiona ca agent temporar de munca am schimbat.Ca si Dv m-m confruntat cu o mie de probleme,nu stiam de unde sa incep,nimeni nu stia sa imi explice concret ce trebuie sa fac.Va spun doar ca aveti nevoie de autorizatia de functionare eliberata de Ministerul Muncii.Ptr aceasta autorizatie aveti nevoie in primul rand de 23000 Ron.Acesti bani ii depuneti intr-un cont de garantie (la banca la care aveti si contul firmei). Dupa ce depuneti banii cereti un extras de cont si o scrisoare de la Banca in care sa reiasa ca ati depus banii acestia ca garantie pt obtinerea autorizatiei de functionare ca agent de munca temporara. Asta e cel mai greu pas pt ca 23000 nu sunt bani putini.Mai aveti nevoie de urmatoarele acte ptr depunerea dosarului la Minister :
1) Certificat de atestare fiscala din care sa reiasa ca nu aveti datorii la stat.
2)Certificat de cazier fiscal (504 se numeste)
Actele de mai sus le luati de la financiar de unde depuneti declaratiile fiscale.
3)Inca un certificat luat de la primaria la care este inregistrata firma si din care sa reiasa,la fel,ca nu aveti impozite neplatite.
4) copie legalizata Act Constitutiv
5)Copie legalizata CUI
6) Copie legalizata C|ertificat constatator eliberat de Registrul Comertului
7) Copie legalizata act de indentitate
Tin sa precizez ca in momentul in care faceti cererile ptr actele de mai sus sa cereti sa se mentioneze in certificatele respective ca sunt eliberate ptr obtinerea autorizatiei de functionare ca agent temporar de munca.
Acesta este dosarul pe care trebuie sa il depuneti la Ministerul Muncii.Autorizatia se elibereaza in maxim 30 de zile,la mine a durat 2 saptamani.
Sper ca v-am putut fi de folos.
Va doresc multa bafta.
Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o autorizare pentru CAEN 7810, ma puteti ajuta cu un contact?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
danutzplt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie ministerul muncii si solidaritatii sociale LucianLesanu LucianLesanu Buna seara! Am depus actele pentru a infiinta o societate cu raspundere limitata, la indrumarea unui consultant, cu codul 7810. Activitatea mea ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Leasing forta de munca in germania IBINGINER IBINGINER Posed contract de liesing cu fírma din Germania pentru a inchiria forta de munca Vor fii platiti conf legislatiei germane Firma mea cu care vreu sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma in romania cu diferite meserii pentru prestari servicii in germania aura rubica aura rubica Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste angajarea in Romania, pe diferite meserii, in functie de solicitarile unor societati din Germania.Ma ... (vezi toată discuția)