avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere stimulent reinsertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere stimulent reinsertie

daca, pe parcusul celui de-al doilea al copilului, cu acordul partilor, cim este intrerupt, se mai beneficiaza de stimulent? dar in cazul demisiei sau al concedierii?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 14:56, 29 Martie 2012
Conform art. 7 alin. (1) din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor mentioneaza ca persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediu crestere copil in varsta de pana la un an si indemnizatia lunara obtin venituri supuse impozitului inainte de implinirea de catre copil a varstei de un an, au dreptul la un stimulent insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani. De aici putem trage concluzia ca daca Cim a fost intrerupt, pers nu mai poate realiza venituri, conditia primirii stimelentului nemai fiind indeplinita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a beneficia de stimulentul de insertie? m_ter m_ter Buna ziua! As dori sa stiu despre stimulentul de insertie. Ca sa beneficiez de acesta ce conditii trebuie indeplinite? Sunt mama singura si am inteles ca as ... (vezi toată discuția)
Prima de 500 de lei de reintoarcere la munca - situatie speciala Tonia30 Tonia30 Buna ziua, ma aflu intr-o situatie mai speciala. Am 2 joburi, am stat 10 luni acasa in concediu de crestere a copilului si as vrea sa ma reintorc la munca, ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil 2014 clarat clarat buna, va rog, cine stie si imi poate spune daca renunt de la inceput la indemnizatia de crestere copil, ce bani primesc de la stat si pe ce perioada? (vezi toată discuția)