avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM pe art 50 litera h
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM pe art 50 litera h

Un angajat cu handicap- epilepsie, angajat cu contr pe per nedeterminata, cu jumatate de norma, nu aduce inscrisul de medicina a muncii si refuza sa se prezinte la controalele medicale.
Intrebare : Se poate suspenda de drept contr ind de munca pe art 50 litera h din Codul Muncii, asimiland fisa de medicina a muncii cu un aviz ?

Precizez ca angajata bolnava de epilepsie are ca si fisa postului , calcarea hainelor, coaserea etichetelor, si chestiuni care din neatentie pot provoca eventuale crize.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 18:48, 31 Martie 2012
Lipsa certificatului medical la angajare, atrage nulitatea contractului individual de munca, asadar, aveti in vedere ca nulitatea contractului poate fi constatata prin acordul partilor sau prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mintit la medicina muncii... ContSters411857 ContSters411857 Buna ziua. Asa cum am scris si in titlu, am mintit la medicina muncii. Nu ma astept sa intelegeti de ce, dar macar cititi ce am de spus. Am epilepsie, dar nu e ... (vezi toată discuția)
Fp de conducere si starea de sanatate nety2014 nety2014 Un fp de conducere depistat cu epilepsie mai poate fi mentinut in functie? (vezi toată discuția)
Acte necesare angajare ContSters171121 ContSters171121 Buna ziua. Pentru a angaja pe cineva este nevoie de medicina muncii, sau ar fi de ajuns adeverinta de la medicul de familie pe care sa fie precizat apt de ... (vezi toată discuția)