avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... oferte clienti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

oferte clienti

Buna ziua,
M-am lovit de urmatoarea situatie:un client a cerut ofertele in baza carora i s-a facturat marfa de-a lungul anului trecut pentru a verifica daca i s-au oferit toate discounturile si avantajele din oferta.Mentionez ca de-a lungul unui an sunt oferte atat lunare cat si zilnice,saptamanale sau pe client, in functie de anumite conditii.Suntem obligati sa ii oferim aceste oferte de vanzare care, la momentul respectiv, i-au fost prezentate si cu care a fost de acord, facand achizitii?Si daca da,in baza carui act? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ramonarav , utilizator 12:08, 30 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de receptie victorberintan victorberintan Am urmatoarea intrebare pentru cine ma poate ajuta.Cum fac o nota de receptie ptr un produs cumparat cu o factura pe care este trecut pretul de 1000 ron apoi ... (vezi toată discuția)
Preț vânzare diferit ligia71 ligia71 Bună ziua am un SRL. neplătitor de TVA. Am cumpărat marfa pe factura dar unele produse vreau sa le vând la preturi diferite de exemplu pe factura am undite ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor tva - facturare servicii de training bazate pe subscriptie laratheron7 laratheron7 Buna ziua. Sunt PFA neplatitor de TVA si urmeaza sa ofer servicii de training pe o platforma online. Materialele de training se adauga lunar pe platforma, dar ... (vezi toată discuția)