bunaziua.numele meu este Gianina.am avut o relatie de 1 an din care a rezultat un copil.l-am dat in judecata pe fostul prieten ptr. incredintarea minorului ,motivele fiind nepotrivirea de caracter,amenintarile lui repetate ca imi va lua copilul dupa ce acesta va implini 1 an si totodata consumul de alcool.eu detin propria mea locuinta el locuieste cu parintii.problema mea este faptul ca nu am un serviciu si el are.pe perioada sarcinii,mai exact pana la 7 luni jumatate el nu a fost alaturi de mine,a locuit la parintii lui si nu s-a interesat de noi.l-am cautat ,am discutat cu el si ne-am mutat impreuna.dupa ce am trecut copilul pe numele lui amenintarile au devenit tot mai dese.spune-ti-mi va rog...exista posibilitatea sa mi se incredinteze mie copilul?sau chiar il poate lua dupa un an?de 3 luni si jumatate nu a dat nici un telefon sa intrebe de copil si nu a contribuit cu nimic la cresterea lui.va rog din tot sufletul sa imi dati si mie un raspuns.va multumesc anticipat.
regula fiind exercitarea in comun a autoritatii parintesti , aveti nevoie de acordul tatalui pentru plecarea in strainatate.solicitati exercitarea autoritatii parintesti exclusiva, dar trebuie sa aveti probe solide in acet sens.
daca minorul a locuit cu dvs. pana acum aveti sanse mari sa castigati , daca nu ,sunt probleme
copilul are 5 luni
de la o luna si jumatate tatal a plecat si il cresc sungura.nu a dat nici un telefon sa intrebe de copil si nu a contribuit cu nimic la cresterea lui.totodata am si o declaratie luata in vigoare de Politie in care scrie clar ca a fost violent cu mine,se afla in stare de ebrietate...etc.eu cred ca voi resusi sa obtin custodia exclusiva.
Minorul va avea domiciliul la dvs.
Simplul fapt ca a fost agresiv o data sau de doua ori nu se suficient ca sa fie decazut din drepturile parintesti.
Copilul va ramane la dvs. conform hotararii judecatoresti.
Dupa parerea mea puteti pleca din tara si fara acordul lui daca aveti hotarare judecatoreasca.
Va mutumesc ptr. mesaj.nu a fost doar violent,ci servea alcool in fiecare zi,au vazut si auzit si vecinii certurile din casa mea...plus ca de trei luni si jumatate nu s-a interesat in nici un fel de copilul lui.nu mi se pare corect sa instanta sa ne dea custodia amandurora.
Custodie totala
Dudumaya
Buna seara, ma numesc Leonte Claudia si locuiesc in Danemarca. In iulie urmeaza sa aduc si baiatul in varsta de 15 ani pt a l inscrie la scoala.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)