Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

roshu 
	    	Utilizator

roshu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Ce semnificatie si ce efecte are asupra pensionarii, urmatoarea evolutie in activitatea unei persoane:
Dupa absolvirea liceului teoretic - a efectuat 2 ani stagiu militar - iar imediat in continuare, a intrat direct in Universitate, curs de zi, cu durata de 5 ani - si dupa absolvirea facultatii a fost angajat in functii militare 4 ani si 10 luni - iar ulterior a trecut in rezerva ocupand functii civile pana la pensionare.
Va multumesc pentru clarificari!
~ final discuție ~
 ionik_bz	                   

Am 39 de ani. Sunt politist din anul 1990, luna decembrie. Mi-am satisfacut stagiul militar in perioada septembrie 1989-septembrie 1990. Din motive medicale ... (vezi toată discuția)
	                    ionik_bz	                   

Am 39 de ani. Sunt politist din anul 1990, luna decembrie. Mi-am satisfacut stagiul militar in perioada septembrie 1989-septembrie 1990. Din motive medicale ... (vezi toată discuția)

crasmaru costel	                   

rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)
	                    crasmaru costel	                   

rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)

petje	                   

1 an de facultate se echivaleaza cu 1 an vechime? (vezi toată discuția)
	                    petje	                   

1 an de facultate se echivaleaza cu 1 an vechime? (vezi toată discuția)