avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Centrale electrice de apartament - acte si conditii ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Centrale electrice de apartament - acte si conditii necesare pentru instalare

Poate sa ma informeze cineva ce acte am nevoie pentru instalarea unei centrale electrice de apartament ,pasii de instalare si eventual despre costuri,eficienta ,randament,tinand cont de faptul ca eu am apartament de 50m patrati si locuiesc la bloc ,etajul 2?
Cel mai recent răspuns: marin1ian , utilizator 00:13, 9 Aprilie 2012
Centrala electrică de apartament? Vă referiti la o centrala de incalzire pe electricitate si nu o centrala de produs electricitate, nu?

Daca sunteti racordat la RADET trebuie sa depuneti o cerere de debransare (prin mai-iunie) conform informatiilor de aici: [ link extern ]

Veti avea nevoie si de acordul asociatiei si probabil va trebui sa cumparati si niste robineti de echilibrare pentru sistemul de incalzire a blocului
Da ,centrala electrica pt. incalzirea apartamentului. In Timisoara e problema cu debransarea. Nu mai aproba COLTERM-ul debransarile.... Sa vedem ce se poate face. Vrem mai multe familii sa scapam de Colterm.
Obligatii prin instanta sa accepte debransarea
Alta cale nu cred ca avem...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Robineti echilibrare termicã ursulina ursulina Bună seara! Am mare nevoie de o lîmurire. Am intrat în posesia unui referat privind proiectul de debranşare al unui apartament de la reţeaua de ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri energie termica NCorina NCorina In Timisoara, pretul facturi de caldura, pe care o platesti la intretinere, a ajuns sa fie in functie de cati debransati sunt in bolc . Cei debransati, nu fac ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)