ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 fodoretelkaeva	                   

Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    fodoretelkaeva	                   

Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)

fodoretelkaeva	                   

Am o întrebare  referitor la succesiunea după sotul decedat.
24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din  martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)
	                    fodoretelkaeva	                   

Am o întrebare  referitor la succesiunea după sotul decedat.
24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din  martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)

elisabeta propszt	                   

Soacra a murit anul acesta in februarie. Socru a murit in 1993. In anul 1996 s-a facut titlurile de proprietate. Pentru ca nu s-a facut succesiunea, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    elisabeta propszt	                   

Soacra a murit anul acesta in februarie. Socru a murit in 1993. In anul 1996 s-a facut titlurile de proprietate. Pentru ca nu s-a facut succesiunea, dupa ... (vezi toată discuția)