avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa infiintez un SRL cu sediul si pc de lucru la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa infiintez un SRL cu sediul si pc de lucru la aceiasi adresa?

Pot sa infiintez un SRL la care sa am sediul social si pc de lucru la aceiasi adresa?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:03, 2 Aprilie 2012
De ce si punct de lucru? Poate fi sediu social cu activitatile din actul constitutiv.
da, asa este. vreau doar sa stiu daca e posibil, daca legea imi permite.
Daca indepliniti conditiile de functionare nu-i nici o piedica. Doar ca nu am mai gasit niciodata punctul de lucru in actul constitutiv ( si fac registru de vreo 6-7 ani). In alta ordine de idei la radierea punctului de lucru ( daca e trecut in constitutiv) costurile ar fi mai ridicate la registru pentru ca va trebui sa depuneti constitutivul actulizat si trebuie sa platiti notificarea din MO.
Nu se poate pentru ca punctul de lucru presupune o locatie diferita de sediul social si unde se desfasoare activitatile economice pentru care a fost constituita societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)
Ce fac pentru modificarea sediului social al societatii ? stef_56 stef_56 1. Am sediul societatii ( srl ) intr-un apartament de bloc ( apartamentul era pe numele meu si al sotiei), apartament pe care l-am vandut unei persoane ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)