sotul meu a venit intr-o zi dupa mine la liceu cu masina si avea nr rosii numerele erau expirate cu ceva zile in urma dar el pur si simplu nu si-a dat seama in fine.un echipaj de politie ne-a oprit si i-a luat carnetu..nea luat declaratii eu fiind minora.eu astazi am fost chemata la politie sa dau din nou declaratie deoarece sotul este plecat din tara si iam spus domnului politist ca sunt minora si atunci nu ma mai lasat sa dau declaratie..eu am si un copil dar asta este mai demult si la politie tot rezolvat.domnul politist tot insista sa nu angajam un avocat pentru ca spune ca poate o sa se revolve tot de la sine..va rog oferitimi o sugestie un sfat ceva.va rog si ce poate pati...p.s.nu conducea cu mai mult de 50km/h,nu era baut si nici nu a accidentat pe nimeni..multumesc :sorry:
1. daca sunteti maritata, aveti capacitate deplina de exercitiu. nu uitati ca sotia nu poate fi obligata sa fie martor cf art 80 CPP.
2. utilizarea unei masini neinmatriculate (adica cu nr rosii expirate) este infractiune si un avocat ar fi indicat. v-as ruga sa intelegeti ca politistul isi va face datoria si ca nu este treaba lui sa va ajute. Singura lui sarcina este sa solutioneze dosarul iar lipsa unui avocat care sa va apere nu va face decit sa-i usureze lui munca chiar in dauna dvs.
Nu este treaba lui sa va ajute si nici nu o poate face, altfel va incalca legea prin ffavorizarea infractorului. singurl dvs aprijin va fi un avocat care sa aibe grija ca procedura sa fie respectata si sa va obtina un NUP si eventual o amenda administrativa.
recomandarea mea - angajati un avocat daca vreti sa fiti siguri ca totul se va termina cu bine.
Neinmatriculat sau fals
irine
buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)
Numere expirate
danger_koss
am si eu o problema , va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat, cu ceva .
in iunie 2010 am cumparat o masina de la o anumita persoana cu care am facut o ... (vezi toată discuția)