avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Buna seara,

momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani.
In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am cu cine lasa copilul.....
Inainte de a intra in acest concediu, am lucrat pt 2 firme: la una cu program de 8 ore iar la cealalta cu program de 2 ore.
intrebare: presupunand ca nici una din cele doua firme nu ma primeste
inapoi ...(sau ma primeste dar din x motive.... incetam colaborarea dupa 1 luna.....:D)
.....ce sanse am sa intru apoi in somaj? Si pt cat timp as putea face asta? Cat mai este somajul?
Multumesc,
buna ziua,

am fost concediata, acum sunt in preaviz pana pe 3 iulie 2012.
incepand cu 4 iulie nu voi mai avea niciun venit.
Pot depune acum la adm. finaciara o cerere prin care sa solicit eliberarea adeverintei de venituri sau trebuie sa fac asta dupa ce inceteaza contractul de munca, adica incepand cu 4 iulie?
Ma gandeam ca oricum dureaza pana o elibereaza Administratia....
Adeverinta de la Adm. Financiara, pentru somaj, o puteti cere si mai devreme, cu o saptamana sau doua.
Posibil sa pun o intrebare stupida....dar .....adeverinta respectiva, pt ce perioada este?
Pe ultimul an? sau pt luna respectiva?
Stiti cumva daca in momentul depunerii cererii, mai este nevoie de acel timbru fiscal?
Adeverinta spune daca la data eliberarii ei aveti venituri din alte activitati sau nu aveti aceste venituri.
direstraits1999@hotmail.com a scris:

Stiti cumva daca in momentul depunerii cererii, mai este nevoie de acel timbru fiscal?

Depinde de la administratie la administratie...... X-(

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului Andynyko Andynyko Buna, am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati, in iunie 2012 mi se termina concediu de crestere copil si nu am cu cine sa las copilul, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului diaconu82 diaconu82 Buna ziua! As vrea sa va intreb daca dupa terminarea concediului crestere copil o sa pot beneficia de somaj? Am lucrat ca vanzatoare la un magazin innainte de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc iosifnagy iosifnagy Buna Seara! Sotia mea este in concediu de maternitate pana la sfarsitul lunii aprilie.De la fostul loc de munca i sa spus ca momentan nu mai au nevoie de ... (vezi toată discuția)