avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa construita inainte de 1989
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa construita inainte de 1989

Am mostenit o casa.Terenul pe care a fost construita este cumparat cuacte de v/c din 1955, transcris in registrul detranscriotiunii al tribunalului respectiv .Pe el s-a construit casa,are rol fiscal, dar separe ca nu a fost data o autorizatie de constructie.

Stiu ca este o lege prin care se recunoste si constructiile dinainte de 1989 ,pentru a le putea intabula.
Cine ma poate ajuta cu acesta problema?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:40, 3 Aprilie 2012
Obtineti un certificat de atestare a edificarii constructiei de la primarie, luati legatura cu un expert autorizat care sa efectueze documentatia cadastrala si intabulati imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate - ce trebuie facut pentru intabulare? coriand coriand Tatal meu are un certificat de mostenitor dobandit in urma decesului bunicilor in 1989,este singur mostenitor fiind singur la parinti.Din 1989 pina in prezent ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)