avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract cu telefonie mobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract cu telefonie mobila

Buna ziua, o societate intrata in stare de insoventa doreste sa notifice compania X privind rezilierea contractului incheiat cu aceasta. Ma puteti ajuta cu un model de reziliere catre acea companie? Repet motivele sunt insolventa si reducerea cheltuielilor de exploatare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters12405 , utilizator 17:54, 3 Aprilie 2012
Catre Societatea X

Subscrisa....................., cu adresa in ............................., CUI: ................., inregistrata la registrul Comertului sub nr...................., reprezentata legal de .........................., avand in vedere ca se fla sub incidenta legii 85/2006 (aici trebuie sa dovediti ca ati intrat in insolventa ) si in baza art ..... din contractul nr........ , incheiat intre societatea noastra si societatea dumneavoastra, va comunicam ca dorim rezilierea acestui contract din motive financiare, incepand cu data de ..........

Adresa o trimiteti pe fax, mail, cu scrisoare recomandata, etc - adica trebuie sa aveti dovada transmiterii cererii de reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa cristina69 cristina69 Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: Firma X incheie cu firmaY un contract de executie lucrari. La scurt timp de la incheierea contractului firma x afla ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii ionelion ionelion Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am facut contract cu un restaurant pentru un eveniment. Deoarece ii consider neseriosi as dori sa renunt la acest ... (vezi toată discuția)
Legea insolventei nr.85/2006 art.86 aliniatul1 gheocioco gheocioco sunt chirias si am primit un plic cu rezilierea contractului rog cine poate sa ma ajute cu un raspuns sunt cu chiria la zii si nu am alte plati ... (vezi toată discuția)