avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Sunt profesor. Nu sunt membru de sindicat. Din luna martie colegii mei au primit diferentele salariale , pe baza legii 221/2008 si O.G.15/2008. Cum in acestea se prevede majorarea salariilor cadrelor didactice si nu membrilor de sindicat, eu fiind de profesie profesor, nu sindicalist, am dat in judecata niste institutii. Primaria si Consiliul Judetean , prin reprezentantii lor juridici, au depus intampinare cum ca nu e treaba lor. Din partea Inspectoratului Scolar n-a venit nimeni, s-a pensionat juristul si acum nu e nimeni acolo. Am primit termen pe 15 mai. Ce se intampla mai departe? Daca nici la urmatorul termen nu se prezinta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 4 Aprilie 2012
Daca au invocat exceptia calitatii procesuale pasive , atunci se va judeca aceasta exceptie ... daca sunt citati legali si nu se prezinta , atunci litigiul se poate judeca in continuare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs mesimfora mesimfora Sunt profesor, nu sunt membru de sindicat. In luna februarie a. c. colegii mei au primit pronuntarea pe baza careia au obtinut diferentele de drepturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti. sfat urgent. Imparatul Imparatul Sunt profesor de liceu si nu am fost membru de sindicat. Am dat in judecata statul pentru ca legea salarizarii a fost prost aplicata. Actiuni asemanatoare au ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta_legea 221/2008 macmillan macmillan Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea de a ma informa privind procedura de recuperare a diferentelor salariale potrivit L 221/2008. Prietena mea, cadru ... (vezi toată discuția)